Bruger du SSL på din hjemmeside?

Del dette indlæg

Igennem de seneste par år, har det været mere og mere mediefokus på internetsikkerheden, herunder et øget fokus på hacker angreb og forfalskning af legitime websider (phising sider).
SSL Certifikat (Secrure, Sockets Layer) er en sikkerhedsprotokol, som sørger for at alle data sendt mellem din hjemmeside og brugerne, sendes igennem en krypteret forbindelse. Det er oftest omtalt som hængelåsen, der kan ses øverst til venstre på hjemmesiden, i adresselinjen.

Google øger fokus på sikkerheden

Fra januar 2017 vil Google Chrome browseren opfange hjemmesider uden SSL certifikat som “usikre”. Dette vil derfor betyde, at hjemmesider der ikke er opdateret med et SSL certifikat ikke vil have den samme værdi i søgeresultaterne. Med øget fokus på både sikkerhed og brugertilgængelighed stiller Google nye krav til bl.a. hjemmesider og webshops, og de sider der ikke har installeret et SSL certifikat, vil have et ikon i adresselinjen, der fortæller at siden ikke er sikker.

Fordelene ved et SSL Certifikat

Sikkerhed
Først og fremmest sikrer det din hjemmeside, og alle data sendt frem og tilbage, herunder personfølsomme oplysninger.

Søgemaskineoptimering
Google meldte ud i August 2014, at de fremover vil medtage SSL som værende relevant i forhold til hjemmesidens placering i googleresultaterne (Søgemaskineoptimering)

Tillid
Flere og flere brugere har fokus på dette, netop grundet medierne, og derfor skaber det tillid til din hjemmeside, når brugeren kan se den grønne hængelås. 

Flere henvendelser / salg
Vores erfaring er i forbindelse med punkt 3, at den øgede tillid er med til at øge din hjemmesides konvertering, om det er en webshop med direkte køb eller en hjemmeside, hvor man kan kontakte via formularer.

Sådan får du et SSL Certifikat

Certifikatet skal tilkobles din hjemmeside og domænenavn, og tilkobles via din hosting udbyder. SSL certifikatet er en licens, der tilknyttes din hjemmeside eller webshop, og sikrer at den lever op til de sikkerhedsprotokoller der kræves. 

Er du kunde hos Simple Digital, så ring til din kontaktperson eller på 70 20 10 82, og lad os gøre det for dig.

keep it simple...

lad os tage en snak

…du er velkommen til at prøve vores prisberegner –  det tager kun 2 min.