Danmarks Teaterforeninger har valgt Simple Digital som leverandør til ny medlemsdatabase

Del dette indlæg

Landsorganisationen Danmarks Teaterforeninger skal have opgraderet deres digitale platform med en ny forbedret medlemsdatabase udviklet i Laravel.

Med udgangspunkt i deres nuværende løsning som er udviklet i ASP.NET, ønsker Danmarks Teaterforeninger at løfte deres platform til næste skridt med en ny forbedret løsning.

Med fokus på modulær udvikling, og frihed til nye udvidelser løbende er Simple Solution blevet valgt til at skulle levere den nye medlemsdatabase og website i andet halvår af 2021.

Integration og automatiske indberetninger

Løsningen skal bl.a. integreres til de to øvrige primære systemer som benyttes til indlæsninger og indberetninger.

” Vi er både stolte og glade for at få muligheden sammen med Danmarks Teaterforeninger, til at løfte deres digitale arbejdsprocesser, og forhåbentligt være med til at lette og forbedre administrationens arbejde, så der bliver endnu mere tid til at skabe værdi i de lokale teatre. “

Udtaler COO, Esben Wille Lunde.

Over 1.500 timers kode og en pokkers masse projektledelse

Vi ser opgaven som en af vores nøgleprojekter i 2021, og det er en spændende medlemsdatabase vi skal udvikle indover de næste 6 måneder.

Samarbejdet og dialogen med administrationen og ledelsen af Danmarks Teaterforeninger har været behagelige og konstruktiv fra start – derfor ser vi et stort potentiale i det fremtidige samarbejde og videreudvikling af platformen.

Vil du høre mere omkring Systemintegrationer?

Statamic og Laravel i stærk kombination

Den nye løsning indeholder et nyt corporate website, og relancering af Danmarks Teaterforeninger, løsningen bliver udviklet i Statamic CMS. Udover selve websitet, ligger der en stor medlemsdatabase som fungere som et centralt administrationsværktøj med integrationer til 3. parts systemer til bl.a. TEREBA. Databasen bliver udviklet i det populære PHP framework Laravel.

keep it simple...

lad os tage en snak

…du er velkommen til at prøve vores prisberegner –  det tager kun 2 min.