Få en
     WordPress-hjemmeside
tilpasset dine behov

Mikkel Erbs-Madsen – Senior Webudvikler

WordPress er det mest
populære hjemmesidesystem.
Og med god grund.

WordPress er nemlig både utrolig brugervenligt og fleksibelt. Du kan installere en lang række smarte udvidelser, som passer til lige netop din virksomheds forretningsmål. Desuden er WordPress kendt for at være rigtig brugervenligt system til dit website.

Dog er der nogle faldgruber, der er gode at kende til – læs mere herunder.

Hos Simple Digital er vi eksperter i at lave skræddersyede hjemmesider i WordPress. Vi hjælper dig trygt gennem hele forløbet, lige fra at ideen om ny hjemmeside er opstået hos dig, til at lave et unikt design og få den i luften. Vi tager os altså af det hele, så du trygt kan læne dig tilbage med viden om, at din nye WordPress-hjemmeside er i de rigtige hænder.

Hvad skal du vide om WordPress?

Der er både fordele og ulemper ved at vælge WordPress som sit hjemmesidesystem (CMS). En af de store fordele er, at det er intuitivt, hurtigt og giver mulighed for at realisere enhver løsning inden for systemet. Det er enkelt for en programmør at skabe præcis den løsning, du søger – både i design og programmeringsmæssigt. En anden fordel ved WordPress er, at de fleste webfolk kan arbejde i det. Som ejer af en hjemmeside er det nemt at finde eksperter til at håndtere dine behov, hvilket sikrer pålidelige leverancer. Og takket være systemets popularitet er det enkelt at skifte leverandør, hvis nødvendigt.

Men der er også udfordringer! Opdateringsproblemer med plugins og temaer kan opstå i et åbent system som WordPress. Plugins er små programmer, der kan tilføjes til din hjemmeside for at udvide dens funktionalitet. Problemet er, at selvom de kan gøre komplekse opgaver lettere, kan opdateringer af disse plugins godt blive en hovedpine, hvis ikke man ved, hvem der har lavet dem. Du ved ikke altid, hvem der har udviklet dem, hvilket kan resultere i ustabile og kvalitetsmæssigt svingende opdateringer. Dette kan true fundamentet for din hjemmeside og begrænse din evne til at ændre vigtige elementer som tekst og billeder.

Det samme gælder for valget af temaer. Mange billige WordPress-temaer er opbygget af en masse plugins, hvilket kan føre til ustabilitet og usikkerhed. Hos Simple Digital løser vi disse problemer ved at bruge anerkendte plugins og udvikle temaer med et minimalt antal plugins. Vi tilbyder også hostingpakker, hvor vi tager os af de regelmæssige opdateringer af plugins, så du kan fokusere på din forretning uden at bekymre dig om din hjemmesides stabilitet.

Tomas Falden – Driftsleder, web

Hos Simple Digital får du
den rigtige rådgivning

Det er vigtigt at få faglig og personlig rådgivning, når du skal have en WordPress-hjemmeside. Du skal have gjort dig de rigtige tanker og tage en masse beslutninger, og det er derfor godt at have den rigtige sparringspartner, der hjælper dig hen mod de rigtige løsninger.

Hos Simple Digital får du den rigtige rådgivning til:

Hos Simple Digital får du også mulighed for at bruge vores egne hosting via vores servere – det skaber både sikkerhed, stabilitet og høj hastighed, så din hjemmeside er gearet til digital markedsføring nu og i fremtiden.

Skal vi hjælpe dig med at udvikle den optimale WordPress-hjemmeside? Så kontakt Simple Digital i dag og hør mere! Vores WordPress-konsulenter sidder klar til at hjælpe dig.

Mere end 15 års erfaring.
100-vis af hjemmesider bygget.

Med hundredvis af WordPress-projekter bag os, er vi din erfarne partner og leverandør af din næste WordPress-hjemmeside.

Hos Simple Digital er vi nok et digitalt bureau – men vi sætter altid mennesket først. Vi ved, hvad der skal til for at indfri dine ideer og potentiale i en ny og brugervenlig WordPress-hjemmeside med fokus på lige netop dine behov.  Samtidig ved vi, hvordan en god hjemmeside skal opbygges og designes, så du får det optimale resultat. Hos os får du den bedste support og det bedste produkt – vores rådgivning er sammensat ud fra data og mere end 15 års erfaring.

Med Simple Digital får du adgang til et stort digitalt hus med en bred vifte af kompetencer og fagligheder – på den måde kan vi sikre, at vi altid har den rigtige konsulent med den rigtige faglighed, der står klar til at hjælpe dig med lige netop dine udfordringer.

Mikkel Erbs-Madsen – Senior Webudvikler

FAQ

Prisen på en WordPress hjemmeside varierer altid af omfanget af den hjemmeside, du ønsker at få bygget. Skal der laves nyt design? Hvor mange forskellige sider skal der laves? Skal du have SEO? Der er mange faktorer, som vi tager i betragtning, før du kan få en endelig pris.

Når det er sagt, kan vi fortælle, at Simple Digitals priser for WordPress hjemmesider starter på 25.000,- DKK plus moms. Og ofte koster det ikke mere end det!

Ikke nødvendigvis – men det er det mest populære, og formentlig også det mest fleksible system at bygge hjemmesider i. Man kan nemlig tilkoble en lang række udvidelser til systemet, som på en fleksibel og brugervenlig måde kan både fremtidssikre og funktionstilpasses til dine behov. WordPress er nemlig bygget i det man kalder open source, og er altså fleksibelt af den grund.

WordPress er et godt system til langt de fleste virksomheder netop af den grund.

Det tager typisk 2-4 uger at opsætte en WordPress hjemmeside, men det kommer naturligvis helt an på de mere præcise detaljer omkring projektet. Hvis du nu skal have lavet en hjemmeside med en række unikke funktioner, eller tilkøber en større SEO-indsats som skal indgå i projektet, ændre det ved tidsplanen. Kontakt os for at fortælle om dine ønsker – så kan vi hurtigt give et bud på, hvor lang tid det vil tage!

Ja, det er intet problem. Det er helt almindeligt, at overfører indhold såsom billeder, tekst og grafik fra en gammel hjemmeside (uanset system) til en ny.

Når du overvejer dine ønsker til en hjemmeside, er det vigtigt at tænke over, om din hjemmeside skal fungere som et udvidet visitkort eller som en digital sælger. Hvis din hjemmeside primært er et udvidet visitkort, er det overordnede design og brugervenlighed på forsiden afgørende. Fokus ligger på at præsentere virksomheden på en flot og professionel måde.

Hvis din hjemmeside derimod skal fungere som en sælgende hjemmeside, har den en helt anden rolle. Nye kunder kommer sjældent ind via forsiden, men lander ofte på produkt- eller ydelsessider gennem digitale kanaler som Google, Facebook og YouTube. Disse kunder kender ikke nødvendigvis din virksomhed på forhånd, hvilket betyder, at fokus skal være på de underliggende produkt- og ydelsessider.

Vi er eksperter i at optimere disse sider, så din hjemmeside fremstår professionel og udnytter de digitale marketingindsatser maksimalt. Med over 15 års erfaring ved vi, hvad der skal til for at skabe en sælgende hjemmeside. Det er her, forskellen mellem succes og fiasko afgøres.

Lyder det dyrt? Det behøver det ikke at være. Som kunde hos os får du glæde af vores mange års erfaring og den kombination af at have en effektiv hjemmeside og skabe salg gennem platforme som Google og Facebook. Læs mere om vores digitale markedsføring her.

keep it simple...

lad os tage en snak

…du er velkommen til at prøve vores prisberegner –  det tager kun 2 min.