Digital Marketing

Vi gør
     digital marketing
simpelt for dig

Thomas Sloth – Salgschef

Hvilken type marketing
kan vi hjælpe dig med?

Hos Simple Digital kan vi hjælpe dig med alle typer digital marketing på både udførende og rådgivende plan, herunder:

 • Google Ads og Google Shopping
 • SEO (Søgemaskineoptimering)
 • Facebook: Organisk og annoncering
 • Instagram: Organisk og annoncering
 • LinkedIn: Organisk og annoncering
 • YouTube-annoncering
 • Nyhedsbreve

I digital markedsføring handler det for dig om at møde dine (kommende) kunder dér, hvor de befinder sig online. Det hjælper vores skarpe hold af specialister dig med!

Digital markedsføring kan ved første øjekast virke som en kompleks størrelse – og det er det på sin vis også. Vores mål er derfor at gøre det simpelt for dig at forstå, så du hele tiden føler, at du ved, hvor du står i det digitale landskab.

Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe dig godt i gang med din digitale marketingsrejse!

Hvorfor bør du
vælge Simple Digital?

Hos Simple Digital er det afgørende for os, at dine forretningsmål er i centrum for alt, hvad vi laver for dig. Derfor skaber vi altid et indgående kendskab til dig og din forretning – på den måde kan vi skabe et grundigt fundament for, at samarbejdet bliver en succes for alle.

Vi ved, at det gode samarbejde går hånd i hånd med den tillidsfulde relation. Derfor handler det hos Simple Digital om, at du som vores kunde skal føle tryghed og tillid i vores samarbejde – helt fra starten af!

Hvad får du i samarbejdet med os:

 • En tillidsfuld relation hvor den gode kommunikation er i centrum
 • Analytisk og dataorienteret rådgivning
 • 15+ års erfaring med digital marketing
 • Fast projektleder, så du kun refererer til én person i huset
 • Adgang til et stort hus med 50+ digitale eksperter

Digital marketing er kompleks – vi ønsker at gøre det simpelt for dig. Længere er den ikke.

Har du lyst til at høre mere om hvordan Simple Digital kan hjælpe dig med dine behov for marketing? Så er du mere end velkommen til at kontakte os!

Nicolai Brusgaard – Driftsleder, marketing

FAQ

Ja! Vi har både erfaring med B2B- og B2C-marketing på alle platforme og vi trækker på erfaring på tværs af brancher og industrier blandt mere end 1500 kunder gennem årene!

Det kommer helt an på, hvad du ønsker hjælp til. Vores priser for faste rammeaftaler starter på 5260,- månedligt og vores timepriser starter på 1050,- DKK

Ja – men vi har som udgangspunkt korte bindingsperioder (løbende måned plus 30 dage). Vi ønsker nemlig ikke at fastlåse vores kunder i årelange forpligtigelser og tror på, at hvis vi kan levere et godt stykke arbejde, så bliver kunderne helt af sig selv.

Det gør vi! Vi har erfaring med både større multinationale børsnoterede produktionsvirksomheder og mindre virksomheder. Vi hjælper dig og din virksomhed – uanset størrelse – med lige præcis jeres behov.

bedemanden.nu

Det er en fornøjelse at opleve, hvor stor forskel det har gjort for vores synlighed på google

Jeg har siden efteråret 2023 brugt Mikkel fra Simple Digital til at stå for min annoncering på google. Det er en fornøjelse at opleve, hvor stor forskel det har gjort for vores synlighed på google. Jeg ved ikke, hvad det er Mikkel er så god til, men kan bare konstatere, at vi får langt flere henvendelser end tidligere og så til et langt mindre annonce-budget end tidligere. Kan klart anbefale Simple Digital og Mikkels gode arbejde.

Christian Andersen, bedemanden.nu

keep it simple...

lad os tage en snak

…du er velkommen til at prøve vores prisberegner –  det tager kun 2 min.