Google Shopping –
     Sælg dine produkter,
direkte på Google

Øg din konverteringsrate med den rigtige opsætning af Google Shopping

Google Shopping er et must for dig med webshop.

Med Google Shopping kan du få dine produkter vist direkte i Googles søgeresultater, øge synligheden af dit brand og øge trafik til dit website.

Du kan altså udvide synligheden for dine produkter på Google og gøre det endnu mere attraktivt for dine kunder at handle i din butik. Hos Simple Digital er vi Google Partner, og vi har erfaring med Google Shopping siden det kom til Danmark i november 2013.

Vores erfaring er, at din konverteringsrate i webshoppen med Google Shopping stiger fra de normale 1-2%. Shopping leverer gerne en konverteringsrate på ca. 5%. Det er godt for webshoppens økonomi.

Vær opmærksom på at de nye cookie-tiltag pr. marts 2024 kan give dig store udfordringer med Google Shopping – det kan vi heldigvis hjælpe dig med.

Med det gode samarbejde mellem dig og os som fundament, hjælper vi dig og din virksomhed til digital succes.

CTA: Kontakt os og kom i gang med Google Shopping

Derfor er Google Shopping
en god løsning for dig

Vil du og din virksomhed gerne:

  • Øge synligheden af dine webshopprodukter?
  • Få dine produkter vist for potentielle kunder præcis, når de søger efter dem?
  • Få tidligere kunder til at handle hos dig igen?
  • Se data og få overblik over, hvordan dine annoncer klarer sig?

Hvis svaret er ja, så tag fat i os hos Simple Digital til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at kickstarte jeres Google Shopping-kampagne.

Kontakt os på telefon: 86 86 86 10 eller skriv til os for at booke et møde.

Hos Simple Digital er vi eksperter i Google Shopping og rådgiver dig gerne. Vi kan stå for opsætning af dine kampagner og sikre, at du får den rette rådgivning, der matcher dine og din virksomheds behov.

Desuden kan vi hjælpe med fejlsøgning og få jeres kampagner i flow igen.

Sådan fungerer Google Shopping

Prøv at søge efter en produktkategori på Google – for eksempel “hvide sneakers herre”. De produktresultater du ser i toppen af søgeresultaterne med produktfotos, er søgeresultater på Google Shopping.

Det er altså, for en potentiel kunde, det allerførste møde med det produkt, man søger efter.

Med Google Shopping får du og din virksomhed mange muligheder for at skabe synlighed om jeres produkter.

Google Shopping Ads: Dine produkter vises i toppen af søgeresultaterne med billede, pris og butik. Dette gør det nemt for potentielle kunder at finde og købe dine produkter direkte fra søgeresultaterne.

Produktfeed: For at kunne bruge Google Shopping, skal du have et produktfeed, der indeholder alle relevante oplysninger om dine produkter. Dette feed uploades til Google Merchant Center, hvorfra dine Shopping Ads bliver genereret.

Smart Shopping-kampagner: Med Smart Shopping-kampagner kombinerer Google automatisk dine produktdata med maskinlæring for at optimere dine annoncer på tværs af Google-netværket. Dette sikrer, at dine produkter vises for de mest relevante kunder, på det rigtige tidspunkt.

Ønsker du at høre mere om muligheden for at sælge produkter direkte gennem Google? Så kontakt Simple Digital i dag for at komme i gang!

Lad Simple Digital hjælpe dig
til at styrke dit salg

Hvis du går med tanker på at komme i gang med at udnytte Google Shopping til at styrke dit digitale salg, står vi klar til at hjælpe dig. Hos Simple Digital får du en kompetent og tillidsfuld relation, der arbejder for at styrke salget i din butik – vores hold af eksperter står klar til at hjælpe dig.

Har du drømme om at bruge Googles værktøjer til at øge dit digitale salg? Så tag fat i Simple Digital i dag – med mere end 15 års erfaring i at bruge Google Ads markedsføringsværktøjer, er vi din oplagt rådgiver og sparringspartner.

Vi glæder os til at høre fra dig.

FAQ

Prisen på Google Shopping-annoncering varierer, afhængigt af hvilken type annoncering du vælger. Faktorer som konkurrence inden for din branche, produktkategori og dit budget spiller også ind. Men som udgangspunkt betaler du enten for eksponeringer af dine produkter, eller den trafik, som produkterne via Google Shopping generere.

Vi tilbyder opsætning og optimering af dine Google Shopping-kampagner. Du kan vælge en rammeaftale på det antal timer, du ønsker per måned, baseret på dine forretningsmål. Vores timepriser starter på DKK 1100,-, og vores månedlige rammeaftaler starter på DKK 5.280,- pr. måned. Betaling til tredjepart, altså Google, er ikke inkluderet i den pris.

Google Shopping er en del af Google Ads, men fokuserer specifikt på produktannoncering. Google Ads inkluderer også andre typer annoncering som Search og Display.

Det kan være en rigtig god ide at bruge Google Shopping som del af din digitale salgsstrategi, fordi du ofte kan få dine produkter foran potentielle kunders øjne, uden at de skal besøge din hjemmeside først. Oftest søger kunder efter et specifikt produkt eller en specifik produktkategori på Google, og vælger derfra udbyder/leverandør ud fra pris, levering, nærhed, tryghed og andre faktorer. Det er derfor en god ide at være synlig på Google Shopping, da det øger dine chancer for, at dine produkter sælges online.

Keep it simple...

lad os tage en snak