Simple Agency Group opkøber virksomhederne Network Media og i-Strategi ApS og skaber nyt bureau under navnet, Simple Digital med Thomas Ahrnberg i spidsen som bureaudirektør.

Del dette indlæg

Opkøbet og dannelsen af det nye bureau, Simple Digital, er et led i den strategiske udvikling af vækstplanen, der blev igangsat i 2020 i Simple Agency Group, og nu efterleves med fokus på webudvikling og digital markedsføring.

Opkøbet af to digitale virksomheder underbygger i strategien om at skabe et af Danmarks stærkeste brands inden for webudvikling og digital markedsføring. Desuden styrker Simple Agency Group ledelsen med ansættelsen af bureaudirektør, den tidligere ejer af Network Media, Thomas Ahrnberg i Simple Digital.

”Med ansættelsen af Thomas Ahrnberg har vi truffet en strategisk ledelsesbeslutning, der sker på baggrund af et ønske om at udvikle og forløse det potentiale, Simple Solution, Network Media og i- Strategi ApS kan skabe sammen under et nyt navn. Dannelsen af bureauet, Simple Digital er samtidig et led i at adskille vores virksomheders ydelser inden for IT og webudvikling ad og sikre at hver selvstændig virksomhed styrkes via en dedikeret ledelse i begge virksomheder.


Simple Digital vil fremover tilbyde ydelser og rådgivning inden for webløsninger, udvikling af webshops og digital markedsføring.

Thomas Arhnberg skal sikre den fortsatte position i markedet som full-service bureau, og vi er sikre på, at Thomas er den rette til at forløse og udvikle det potentiale, der fremadrettet ligger i Simple Digital. Thomas kommer derudover med den nødvendige erfaring, og den bredde inden for digital udvikling, som er afgørende for at vi kan levere inden for markedskravene” udtaler Esben Wille Lunde, COO for Simple Agency Group.

”Det tidligere i-Strategi ApS og Network Media har sammen med Simple Solution et fælles ønske om at skabe et af Danmarks stærkeste brands inden for digitale løsninger har taget endnu et skridt henimod dette med Simple Digital. Det er min og holdets opgave at sikre vores nuværende kunder og fremtidens marked en service, der ikke kun løfter deres digitale forretning, men også baner vejen for fremtidens digitale løsninger inden for webudvikling, markedsføring, design og rådgivning ” siger bureaudirektør, Simple Digital, Thomas Ahrnberg.

”Der skal ikke herske nogen tvivl om, at med de to opkøb og de fremtidige planer for Simple Agency Group og vores datterselskaber, ønsker vi at bidrage mest muligt til at provinsen, og herunder Køge, bliver styrket og med tiden bliver et samlingspunkt for et buldrende, videnstungt erhvervsliv – også uden for hovedstaden” afslutter Mike Valencia, CEO, Simple Agency Group.

Med venlig hilsen

Simple Agency Group og Simple Digital

Web: www.simpledigital.dk

Tlf: 46 35 09 09

Adresse: Galoche Allé 1, 4600 Køge

Keep it simple...

lad os tage en snak