Simple Digital leverer en ny stor integration til Salesforce og GRAS Sound & Vibrations B2B platform

Del dette indlæg

En af de førende internationale markedsledere, indenfor måling af lyd og akustik med aktiviteter i det meste af verden, har netop fået implementeret en stor integration til deres Salesforce CRM platform.

Med udgangspunkt i deres open-source B2B platform, ønskede GRAS at få deres data og kundehenvendelser integreret ind i deres nye Salesforce CRM platform. Målet var at opnå den bedst mulige data-insight fra deres brugere og deres interaktion på hjemmesiden. Ligeledes var det vigtigt at kundens henvendelser blev registreret og distribueret ud til de rigtige salgskanaler/afdelinger verden over.

GRAS Sound & Vibrations og Simple Digital har stået i fælles front i mange år, med udgangspunkt i deres open-source B2B platform og produktmotor. Samarbejdet er med denne nye integration blevet endnu tættere.

Automatisk lead-flow på tværs af kontinenter

Integrationen til Salesforce, gør det muligt for GRAS at arbejde med deres leads på tværs af kontinenterne. GRAS har et stort marked i bl.a. Kina og USA – som også er inddraget i opgaven.

Vi har leveret integrationen fra tegnebrættet og hele vejen til launch, i tæt dialog med de ansvarlige teknikere fra Salesforce. Vi har været projektledere igennem hele forløbet, og koordineret data og mapping i mellem de forskellige internationale afdelinger.

Tomas Falden, Partner og Head of Development hos Simple Digital uddyber: Det var vigtigt for kunden, at vi var agile i udviklingsforløbet, da vi ikke havde alt dokumentation på plads til start. Der var felter/regler i deres Salesforce løsning, som blev udviklet sideløbende – og som vi skulle tilpasse integrationen med løbende. Vi fik implementeret løsningen i starten af april, og havde minimale vanskeligheder da vi gik live – så alt i alt, er opgaven løst til alles tilfredshed.

Hurtig og problemfri implementering til Salesforce og andre CRM platforme

Hvis du ønsker at samle data fra dine kunder, og bruge dette til at øge kunderelationen eller salget – kan en integration i mellem din hjemmeside og eksempelvis Salesforce eller et andet CRM være den rette løsning.

Simple Digital er specialister i udvikling af B2B platforme med produktlogik eller shopkerner (e-commerce), ydermere kan vi være drivkraft på integrationer til alle 3. parts systemer.

Integrationer til ERP og CRM der baner vejen for din digitale strategi

De fleste af vores kunder har haft samme ønske, nemlig at automatisere og mappe deres kunders henvendelser for at forbedre kundeoplevelsen og salgsprocessen. Alle virksomheder ønsker at kunne samle så meget data op som muligt, samt minimere manuelle arbejdsprocesser.
Simple Digital har 12 års erfaring med udvikling af open-source baserede løsninger som er fuldt integreret med de kendte systemlandskaber såsom Salesforce, Hubspot, Navision, C5, e-conomic m.fl.

keep it simple...

lad os tage en snak

…du er velkommen til at prøve vores prisberegner –  det tager kun 2 min.