Webshop der sælger

Få en sælgende og
     brugervenlig webshop
hos Simple Digital

Det er nemt at lave en webshop...

… men det er svært at lave en webshop, der sælger!

Hos Simple Digital har vi 15+ års erfaring med at bygge webshops for alle typer af virksomheder. Vi trækker altså på rigtig mange års erfaring og utallige projekter – og vi har derfor rigtig godt styr på de mange faldgruber, der ofte er forbundet med at lave en god webshop. Den gode webshop skal skabes i et samspil mellem design, brugervenlighed, brandidentitet, intuition og teknisk funktionalitet. Vi hjælper dig trygt igennem hele processen og rådgiver dig til den løsning, der er rigtig lige netop for dig, din virksomhed og dine kunder.

Engagerede, professionelle, vedholdende og personlige

“Med Simple kan man i den grad mærke, at det er reelle og dedikerede mennesker, der sidder i den anden ende af røret. De gør deres ypperste for at løse udfordringerne, fokuserer hårdt på kundens behov og leverer nogle super gode løsninger. Og så er de egentlig bare nogle flinke folk at have i røret. Derfor kan man næsten have lyst til at ringe, uden nogen egentlig grund, men bare for at hyggesnakke med dem.” 

Morten Weilbach, SBDK Retail ApS 

Hvorfor skal du vælge
en webshop fra Simple Digital?

Den gode webshop får succes, når design, brugervenlighed og teknik spiller uløseligt sammen og går op i en højere enhed.

Hos Simple Digital trækker vi på 15+ års erfaring med alle typer og størrelser af webshops og vi kan bryste os af at have leveret mere end 100 webshopløsninger gennem årene til vores glade kunder.

Når vi går til arbejdet med at bygge din webshop, tager vi dig med hele vejen – og vi kigger på, at alle dele af din nye webshop hænger uløseligt sammen:

Brugervenlighed: Både for dig og dine kunder! Det skal være let og intuitivt at forstå hvilke produkter man lægger i kurven, og det skal være ligetil at finde de varer man søger. Ellers risikerer man nemlig, at folk hopper fra i frustration.

Design og brandidentitet: Din webshop er en forlængelse af din virksomheds identitet. Derfor er det centralt for os, at vi bringer dit udtryk og din kernefortælling med ind i webshoppens udtryk. Kunderne skal genkende, at det er din forretning, de er i færd med at handle med.

Teknisk funktionalitet: Det er også vigtigt, at byggestenene i din webshop fungerer hurtigt og problemfrit – og samtidig er fremtidssikret! Hos Simple Digital bruger vi altid de nyeste systemer, så du er sikret en stabil og teknisk funktionsdygtig webshop.

Vi sikrer, at alle ovenstående dele spiller sammen på din nye webshop.

FAQ

Prisen på en webshop varierer, alt efter hvilke moduler, betalingsfunktioner, designbehov og antal varer og kategorier, du har behov for. Dog kan vi fortælle, at vi tilbyder bundsolide webshopløsninger fra 35.000,- kr. + moms.

Det kommer an på opgavens størrelse og hvilke specifikationer, der følger med opgavens omfang. Men en god webshop der er lavet med sans for grundighed og kvalitet tager typisk minimum 4 uger, fra første møde til endelig design er gået live.

Det er ikke unormalt, at man som webshopejer kan ønske sig en opdatering af ens webshops design og system fra tid til anden – det er helt almindeligt og en rigtig god ide, hvis man vil sikre sig en stabil, sikker og sælgende webshop. Vi tilbyder løsninger der håndterer overgange fra gamle til nye systemer samt ændringer i design og andet. Tag fat i os og hør mere!

Vi bygger webshops i alle de mest populære og gængse webshopsystemer: WooCommerce (WordPress’ webshopløsning) og Shopify er de mest udbredte.

Vi kan installere og integrere alle former for betalingsmoduler i din webshop, herunder Apple Pay, MobilePay, Paypal samt alle korttyper og andet! Kontakt os for at høre mere.

Vi ved, hvad der skal til
for at lave en sælgende webshop

Hvad nytte er en webshop, hvis den ikke generere salg? Ikke det helt store. Derfor er det helt afgørende, at vi ser på mere end bare at bygge dig et flot udstillingsvindue, der er tilgængelig via din hjemmeside.

Vi sikrer, at du får den rigtige rådgivning til din nye webshop gennem hele forløbet. Vores team af webshopeksperter ved, hvordan man sælger på en webshop og står klar til at tilbyde dig den rigtige rådgivning. Vi kan f.eks. hjælpe dig med:
  • Søgemaskineoptimering (SEO) på dine varer, så de kan blive fundet på Google
  • Sælgende salgstekster
  • Hjælp til at opsætte de rigtige betalingsmoduler
  • Analyse på kundeadfærd efter webshoppen er i luften
Vi bygger din webshop ud fra dine behov og ønsker – og rådgiver dig altid til den løsninger, der passer til din forretnings og dine kunder.

Keep it simple...

lad os tage en snak