Let's keep it simple

WooCommerce: Fleksibelt, brugervenligt og populært webshopssytem

WooCommerce er en af de mest populære webshopløsninger på markedet i dag.

WooCommerce er så populært pga. den store fleksibilitet, der er forbundet med systemet. I en webshop bygget i WooCommerce styrer du nemlig alting selv. Du kan få, hvad du ønsker, da der er udviklet en endeløs række af plugins, der kan forme din webshop til lige netop det, du har brug for, den skal være.

Den anden gode grund til at WooCommerce er så populært er, at du nemt kan integrere en webshop i dit eksisterende WordPress websted. Og eftersom WordPress er det mest populære CMS at bygge sin hjemmeside i, giver det altså god mening for mange at bygge deres webshop i noget, der nemt kan integreres.

Fordele (og faldgruber) ved at vælge en webshop bygget i WooCommerce

Der er mange gode grunde til at vælge en WooCommerce webshop:

Der er mange gode grunde til at vælge en WooCommerce webshop:

 • Det er en prisbillig mulighed for at komme i gang med webshoppen
 • Den fungerer gnidningsfrit med WordPress, der også er WooCommerces udbyder
 • Ultimativ frihed: Form din webshop med funktioner, som lige præcis du ønsker
 • Brugervenligt og intuitivt opbygget
 • Kan tilknyttes et SEO-modul, så dine produkter rangerer højt på Google, når man søger efter dem
 • Skalérbart: Bruges af alle typer virksomheder, fra den lille hobbyforretning, til store webshops med titusindvis af produkter

Som du måske kan høre, er der rigtig mange spændende fordele ved at kaste blikket mod en WooCommerce-løsning til sin webshop: den giver dig frihed, et intuitivt setup og gør, at din webshop kan vokse.

Men – og der er altså et men – det er virkelig vigtigt, at komme godt fra start. Med mere end 15 års erfaringer i udbygning af webshops ved vi, at med den store frihed WooCommerce tilbyder, følger der altså et ansvar. For det kræver, at du ved, hvad du laver:

 • Systemet skal sættes rigtig op fra start – ellers kan du ende i problemer på den lange bane
 • Du skal sikre sig, at du vælger den rigtige WooCommerce-løsning, der passer til din webshop
 • Mere frihed betyder også, at det er dig, der ejer problemerne i webshoppen, hvis de opstår!

Hos Simple Digital ved vi alt om, hvad det kræver at få bygget den helt rigtige webshop, og vi hjælper dig hele vejen til at få taget de rigtige valg for din virksomhed og sikrer dig succes i din online webhandel.

Med WooCommerce er der udvidelser til alle slags funktioner

WooCommerce tilbyder en imponerende tilpasningsevne med plugins, der dækker næsten ethvert behov, hvilket gør det nemt at integrere med en bred vifte af systemer og udvidelser:

 • Produktanmeldelser såsom Trustpilot
 • Størrelsesguides
 • SEO-moduler såsom Yoast
 • Logistiksystemer såsom Shipmondo.

Derudover understøtter WooCommerce alle de kendte betalingssystemer, inklusiv Mobile Pay, QuickPay, Stripe, Apple Pay, Google Pay, m.fl.

Du har også mulighed for at lave integrationer med eksterne leverandører, som automatisk kan levere tekst og billeder direkte til din webshop. På den måde kan du spare tid ved at eliminere manuel indtastning.

Med al den frihed følger dog et stort ansvar, som vi var lidt inde på tidligere. Flere plugins kan øge risikoen for komplikationer, især da automatiske opdateringer kan forstyrre webshoppens funktion. Som ejer står du selv med ansvaret for eventuelle problemer i en open-source løsning som WooCommerce, modsat hvad du ville opleve med en hosted løsning som Shopify. Derfor er det klogt at overveje en serviceaftale, hvor professionelle håndterer opdateringerne, så du kan koncentrere dig om at drive din forretning og undgå potentielt dyre problemer.

Vi hjælper dig med at lave en sælgende webshop i WooCommerce

Vælger du et bureau som Simple Digital, får du ikke blot teknisk viden og ekspertise, men også fordel af mere end 15 års erfaring med at udvikle webshops, der faktisk sælger.

At eje en webshop er én ting, men at have en webshop, der effektivt sælger dine produkter, kræver specifik viden. Vi hos Simple Digital rådgiver om designet, der sælger, og understreger betydningen af at differentiere kommunikationen på webshoppens forskellige sider som forsiden, kategorisider og produktsider, samt vigtigheden af en gennemtænkt struktur.

Hvis du lader os i Simple Digital stå for at bygge din WooCommerce webshop for dig, er vi med dig hele vejen – lige fra idé til den færdige webshop. Vi hjælper dig også i de juridiske aspekter herunder handelsbetingelser og GDPR og sikrer, at din webshop overholder alle krav, så både du og dine kunder kan føle sig trygge.

FAQ

Forskellen mellem hosted og open-source løsninger ligger primært i, hvor og hvordan softwaren administreres, hvilken kontrol og tilpasningsmuligheder brugerne har.

Man kan sammenligne det med forskellen mellem at være ejer eller lejer i sin bolig: Hvis du er lejer, ringer du til din udlejer for at ordne de problemer, der måtte opstå i boligen, men hvis du er ejer, står du selv med ansvaret for at løse problemet. På samme måde er open-source løsninger, herunder WooCommerce, et sted med ejerskab på både godt og ondt – hvis der er noget der går i stykker, må du selv betale for at løse problemet, til gengæld har du også en masse frihed. Med en hosted løsning, såsom Shopify, svarer det til at du lejer dig ind på deres platform for at bruge deres ydelser – det kan skabe mere stabilitet, men til gengæld mindre fleksibilitet.

Det kommer helt an på, hvad man drømmer om med sin webshop, og hvilket temperament man har som webshop-ejer. Søger man et system, der er fleksibelt, åbent og kan tilpasses med en masse funktioner, er WooCommerce en rigtig god platform at være på. Hvis man derimod ønsker en mere stabil, men mindre fleksibel løsning, kan Shopify være det rigtige for ens webshop.

Vi tager gerne en snak med dig om de drømme, ønsker og tanker du går med – kontakt os i dag og hør mere.

WooCommerce er WordPress’ bud på en åben og fleksibel platform at bygge webshops i. Så nej, det er ikke helt det samme, men det er to systemer der er meget tæt forbundet, kan snakke sammen og flettes ind i hinanden. Hvis du f.eks. allerede har en hjemmeside lavet i WordPress kan du let udvide din hjemmeside med en WooCommerce webshop.

Ja, det er der intet problem i! Vi kan nemt og sikkert overføre både billeder og tekster fra din gamle side til din nye som en del af tilbuddet. 

Det er altid svært at give et konkret bud på, hvad en webshop koster. Det kommer helt an på om der skal laves design, hvor mange kategori- og produktsider, der skal bygges, om der er billeder og tekst på det hele, om der skal være ekstra funktioner på webshoppen, osv.

Med det sagt bygger vi i Simple Digital webshops fra 35.000 DKK ekskl. moms – kontakt os i dag for at få en uforpligtende snak om dine ønsker til din webshop. Du er også velkommen til at prøve vores prisberegner i bunden af siden.

Keep it simple...

lad os tage en snak