Hos Simple Digital får du
skræddersyede
løsninger i webudvikling

Mikkel Erbs-Madsen – Senior Webudvikler

Webudvikling der kommer med simple løsninger på komplekse udfordringer

Hos Simple Digital tilbyder vi webudvikling, der kan hjælpe til at løse en lang række udfordringer, du og din virksomhed står overfor. 

Det kan være, at I skal bruge en digital platform med egne logins? 

Måske søger I en løsning, der kan samle al jeres data og automatisk producere en smart og overskuelig rapport?

Eller skal I have hjælp med SMS-gateways og e-mail integrationer? Måske søger du hjælp til integration af økonomisystemer såsom E-conomic og Uniconta?

Hos Simple Digital har vi 10+ års erfaring med webudvikling, og vi står klar til at hjælpe med lige præcis dine udfordringer – sammen kan vi helt sikkert finde en god digital løsning, der passer til jer!

Hvorfor skal du vælge Simple Digital som leverandør til dit webudviklingsprojekt?

Hos Simple Digital har vi mere end 10 års erfaring i udvikling af webbaserede løsninger til vores kunder. Vi har haft den glæde at kunne løse mere end 1500 både mindre og større webudviklingsopgaver for både virksomheder og offentlige institutioner gennem årene.

Med afsæt i vores erfaringer har vi opbygget en proces for projektstyring, vi mener kommer både os og dig som kunde til gode:

 • Klart og defineret projekt, så vi får et godt forløb fra start til slut
 • Tydelig og transparent kommunikation igennem hele forløbet, så du hele tiden ved, hvad der sker i projektet.
 • Agilt udviklingsforløb, der sætter dine ønsker og behov først
 • Kort afstand fra sælger til din projektleder – så er du garanteret en sikker overlevering. Sælgeren har med andre ord ikke lovet noget, projektlederen ikke kan levere

Vi udfører naturligvis alle opgaver, der har personfølsomme oplysninger efter gældende GDPR-lovgivning – og vi rådgiver dig også gerne herom.

Vi glæder os til at høre fra dig

Nicolai Friis – Projektleder / Webudvikler

FAQ

Webudvikling er en kompleks og mangeartet størrelse – derfor er det svært at give en konkret pris. Dog starter vores priser for integrationer af f.eks. økonomisystemer såsom E-conomic og Uniconta på 50.000, – kr. Tag kontakt til os for at få et mere præcist prisestimat.

Selvom der er overlap mellem hjemmesideudvikling og webudvikling kan man groft sagt sige, at hjemmesider primært handler om salg og kommunikation mens webudvikling handler om funktion. Altså, er webudvikling tættere knyttet til funktionaliteter, som hjælper dig og din virksomhed i jeres drift, og forskellige forretningsmæssige processer – f.eks. via digitale platforme med selvbetjeningsfunktioner, digitale økonomiintegrationer såsom Uniconta og E-conomic eller webbaserede udvidelser der går udover hjemmesiden, såsom apps, SMS’er og e-mail.

Eksempler på løsninger
inden for webudvikling fra Simple Digital

Webudvikling kommer i mange størrelser og former. I bund og grund drejer webudvikling sig om at finde funktionelle og digitale løsninger, som enten løser et problem for dig som kunde eller gør arbejdet lettere. Det kunne f.eks. være:
 • Skræddersyet digital platform med brugeradgange eller selvbetjeningsfunktioner til jeres medarbejdere eller kunder
 • Udvidelse/Plugin til din hjemmeside med særlige speciallavede funktioner
 • Særlige web-integrationer, der snakker sammen med apps samt SMS- og e-mail-services
 • System- og API-integrationer
 • Automatiserede løsninger der kan samle digital data og og sammenflette det i en rapport
 • Integration af økonomisystemer såsom E-conomic og Uniconta
 • Serverhåndtering og drift
Vi udfører webudvikling både i mange af de gængse programmerings- og script-sprog herunder PHP, C# og Angular, Laravel, men vi står også for 100% skræddersyede og speciallavede systemer, der passer til de behov du har.

braetogbrikker.dk

Engagerede, professionelle, vedholdende og personlige

“Med Simple kan man i den grad mærke, at det er reelle og dedikerede mennesker, der sidder i den anden ende af røret. De gør deres ypperste for at løse udfordringerne, fokuserer hårdt på kundens behov og leverer nogle super gode løsninger. Og så er de egentlig bare nogle flinke folk at have i røret. Derfor kan man næsten have lyst til at ringe, uden nogen egentlig grund, men bare for at hyggesnakke med dem.” 

Morten Weilbach, SBDK Retail ApS 

keep it simple...

lad os tage en snak

…du er velkommen til at prøve vores prisberegner –  det tager kun 2 min.