Let's keep it simple

Få en hjemmeside,
    der kommunikerer
dit brand

Simple Digital designer
din nye hjemmeside ud fra dine behov

Vi ved, hvor vigtigt det er for dig og din virksomhed, at have en hjemmeside der afspejler din virksomheds brandidentitet og kommunikerer ydelser på en effektiv og tilgængelig måde.

På mange måder er hjemmeside en konkret forlængelse af din forretning. Det er her, mange af dine kunder møder din virksomhed for første gang – og derfor er det vigtigt, at de får det helt rigtige førstehåndsindtryk hvad angår kommunikation, værdier, ydelser, tryghed, mm.

Hos Simple Digital har vi mere end 15 års erfaring med hjemmesider og har allerede hjulpet 100-vis af kunder med at fremkalde deres virksomheds identitet og målsætning i deres hjemmeside.

Drømmer du om at omsætte dine tanker om ny hjemmeside til virkelighed? Så kontakt os i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig!

Meget glade for resultatet​

”Simple Digital har lavet en ny hjemmeside til Frederiksborg Gymnasium og HF.
Vi er meget glade for resultatet af hjemmesiden, der rigtig fint viser, at vi er en levende skole med et aktivt elevmiljø.
Simple Digital har været gode til at ramme det udtryk, der er det rigtige for os.
Desuden har de været lydhøre i forhold til vores ønsker undervejs og arbejdet er foregået i godt humør.”

Vibeke Petersen
Uddannelsesleder, Frederiksborg Gymnasium og HF

Vi sørger for, at du får den rigtige hjemmesideløsning

Hos Simple Digital trækker vi på mere end 15 års erfaring med udvikling, programmering og design af hjemmesider.

Vi hjælper dig til at finde den hjemmesideløsning, der passer til dine behov og ønsker. Ikke alle virksomheder er ens – og derfor er det naturligt, at man har vidt forskellige behov. VI hjælper dig igennem hele processen:
  • Design, der passer til din virksomheds brandidentitet
  • Brugervenlighed, der sikrer, at din side er god for den besøgende at navigerer rundt i
  • Tekniske løsninger, der skaber fremtidssikring, funktionalitet og stabilitet, herunder opsætning af server, domæne og andet
Vi sørger også for at give dig den helt rigtige rådgivning gennem hele processen, så du kan føle, at du tager beslutninger på baggrund af den bedst tilgængelige viden. Vi hjælper dig også meget gerne med alt indholdet til din side – i det omfang du ønsker:
  • Tekstarbejde, herunder søgemaskineopdatering (SEO)
  • Billeder og video
  • Grafik og ny grafisk identitet
  • Logo

FAQ

En hjemmesides pris afhænger altid af, hvor stor opgaven er, hvor mange sider du ønsker at få lavet, om du skal have hjælp med tekster, logo, billeder mm. Hos Simple Digital starter priserne på 25.000,- kr. 

Vi laver hjemmesider i alle de gængse systemer, herunder WordPress, som er det mest almindelige system, der er rigtig godt til langt de fleste typer opgaver. 

Dette afhænger af opgavens størrelse – men generelt tager det mindst 3 uger fra at tilbuddet er godkendt til at den nye side er live. 

Ja, det er der intet problem i! Vi kan nemt og sikkert overføre både billeder og tekster fra din gamle side til din nye som en del af tilbuddet. 

Din hjemmeside er din virksomheds digitale udstillingsvindue

Man har kun én chance for at lave et godt førstehåndsindtryk – lad ikke den chance passere dig og din virksomhed forbi ved ikke at have en hjemmeside, der reelt afspejler, hvad din virksomhed kan og vil.

Alle kan lave en hjemmeside – men det er ikke alle, der kan lave en hjemmeside, som potentielle kunder og samarbejdspartnere har lyst til at interagere med. Det kræver nemlig, at man sætter sig ind i, hvad der virker godt på en hjemmeside.

Alt det har vi i Simple Digital gjort os til eksperter i. Det er helt afgørende, at vi kan levere dig en hjemmeside, der er lavet ud fra den nyeste viden samt bedste indsigt i din forretning og branche.

Savner du at få den rigtige rådgivning til din nye hjemmeside? Så lad Simple Digital hjælpe dig godt på vej!

Keep it simple...

lad os tage en snak